Fara Avans

Km nelimitati in Romania

Al doilea sofer gratuit

Asistenta Rutiera 24/7

Fara card de credit

Inchiriere

A. CUM POT INCHIRIA O MASINA DE LA EVRIKA?

Puteti inchiria o masina din flota Evrika Rent a Car daca aveti minim 21 de ani si detineti dreptul de a conduce de minim 3 ani. In cateva momente puteti finaliza o rezervare parcurgand urmatoarele etape:

 1. Contactati-ne:
  • realizati o solicitare de rezervare prin intermediul acestui site
  • direct la telefon / Whatsapp la numarul +40 746 414 414
  • pe e-mail la adresa rent@evrikarent.ro
  • prin intermediul uni mesaj pe site
 2. Selectati masina, durata inchirierii si nivelul garantiei: Cu ajutorul unuia din operatorii nostri sau direct pe site se stabilesc: modelul dorit durata inchirierii tipul de asigurare.
 3. Transmiteti documentele:
  Nu avem nevoie decat de fotografii fata si spate ale permisului de conducere si o fotografie a unui act de identitate (carte identitate sau pasaport) pentru a va rezerva masina. Le puteti transmite pe e-mail la adresa rent@evrikarent.ro sau pe Whatsapp la numarul +40 746 414 414.
 4. Confirmare rezervare:
  Dupa primirea documentelor va confirmam ca totul este OK si va comunicam locatia de preluare a masinii.

B. SE PLATESTE UN AVANS LA MOMENTUL REZERVARII?

Nu, noi nu percepem avans la momentul rezervarii. Plata chiriei si a eventualei garantii se face la preluarea masinii inchiriate

C. PRIMESC EXACT MASINA PENTRU CARE AM OPTAT SAU UNA... SIMILARA?

Intotdeauna veti primi exact masina pe care ati ales-o. De aceea veti gasi pe site fotografii ale fiecarui tip de masina din flota. Functie de disponibilitate, poate diferi culoarea caroseriei dar nu modelul, motorizarea sau echipamentul. Toate masinile noastre sunt in stare tehnica impecabila, cu rulaj redus si vi se predau curate si cu plinul facut.

D. AM NEVOIE DE CARD DE CREDIT SAU DE DEBIT?

Nu, puteti plati atat chiria cat si garantia cash in RON, EURO sau GBP.

E. POT IESI CU MASINA DIN TARA?

Da, in spatiul Uniunii Europene. Nu va putem inchiria pentru calatorii in Turcia, Republica Moldova sau in alta tara din afara spatiului comunitar. Pentru iesirea din tara exista conditii speciale: varsta minima 25 ani, permis de minim 5 ani, rulaj inclus in chirie 200 km/zi (depasirea se taxeaza cu 0.5 euro/km). Tarifele aplicabile sunt cele valabile pentru teritoriul Romaniei majorate cu o taxa de 25 euro/zi de inchiriere.

F. CAND SE RESTITUIE GARANTIA?

Garantia se restituie pe loc la momentul in care returnati masina daca aceasta este in aceeasi stare ca si la momentul predarii catre Dvs: curata, cu plinul facut si fara daune suplimentare celor consemnate in Procesul Verbal de predare/primire. Garantia se restituie dupa cum doriti: virament in cont sau cash in moneda in care a fost constituita.

G. TREBUIE SA RESTITUI MASINA CURATA CU PLINUL FACUT?

Da, ea va este predata curata si cu plinul facut. Daca nu aveti timp sa spalati masina puteti alege SMART OPTION si totul este OK. Evitati insa sa fumati in masina sau sa patati tapiteria, aceste lucruri vor conduce la costuri suplimentare in conformitate cu prevederile Contractului de Inchiriere

H.CARE ESTE RASPUNDEREA IN CAZ DE DAUNA?

Raspunderea Dvs. in caz de dauna este limitata la valoarea depozitului de garantie precizat in tarifele aplicabile pentru fiecare tip de masina in parte. Functie de tariful ales, garantia poate fi redusa pana la zero.

I. DE UNDE PREIAU SI PREDAU MASINA?

Masina se poate prelua / preda in incinta Aeroportului Otopeni (parcarile situate imediat in fata terminalelor de sosiri sau plecari) sau de la sediul agentiei noastre situat pe Soseaua Bucuresti-Ploiesti 44D in incinta parcarii METRO Baneasa. Predarea/preluarea la aeroport nu presupun costuri suplimentare daca se realizeaza in limitele programului normal de lucru (Luni-Vineri 09.00-19.00)

J. MASINA POATE FI ADUSA/PRELUATA INTR-O/DINTR-O LOCATIE INDICATA DE CATRE MINE?

Acest lucru se poate realiza cu aplicarea unei taxe de 50 euro inclusiv TVA. Serviciul se executa in limitele disponibilitatii personalului nostru pentru locatii situate pe raza Municipiului Bucuresti si Judetului Ilfov.

K. EXISTA ASISTENTA RUTIERA?

In costul inchirierii este inclus si serviciul de asistenta rutiera 24/7. La un simplu apel telefonic la numarul inscris pe contract si prezent si pe parbrizul masinii un autovehicul de asistenta rutiera aflat in apropierea Dvs. va pleca spre locul in care va aflati.
Whatsapp
Apelare